Grunnarbeid og betong til garasje

Stadig flere ser behov for oppgradering av garasjeløsningen i hjemmet. Ved å bygge ny garasje med et solid grunnarbeid kan du optimalisere lagringsplassen i forhold til ditt kjøretøy og familiens behov. Et solid fundament i betong sikrer langvarig kvalitet og høy bruksglede i flere år.

Vi i TGH Service er den naturlige partneren innen grunnarbeid og betong for garasjeprosjekter for deg som bor i Oslo eller Romeriket. Med flere års fartstid fra bransjen har vi utviklet og perfeksjonert arbeidsmetodene for gode resultater og fornøyde kunder. Vi er den eneste aktøren med et aktivt samarbeid med Igland Garasjen som er Norges ledende garasjeleverandør, dette samarbeidet gjør at våre løsninger kan optimaliseres for garasjeløsningen og sikre effektive løsninger for telesikring og drenering.

Vi tar oss av hele prosjektet, både grunnarbeidet og koordinering

Som entreprenør er det viktig for oss at kunden skal få et raskt resultat av høy kvalitet. Derfor tar vi oss hele prosjektet for å sikre optimal kvalitet. Vi står for koordineringen av riving, graving, grunnarbeid, betongarbeid og prosessen med levering av selve garasjen. Denne løsningen har vi valgt å kalle “Full pakke” og den har vi utviklet for å minimere mengden aktører du som kunde behøver å forholde deg til og for å selv ha full kontroll over kvaliteten på arbeidet.

Alt av rivearbeid og fjerning av gammel garasje ordner vi!

Vi er her for deg!

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker hjelp med ditt garasjeprosjekt. Vi utfører gratis og uforpliktende befaring for å avdekke alle behov for ditt prosjekt.  

Ønsker du å bestille en befaring?