Grunnmur til garasje

Vi lager en solid grunnmur til din garasje uavhengig av forholdene på din tomt. Med flere års erfaring med garasjeprosjekter av ulike størrelser og vanskelighetsgrad har vi opparbeidet gode rutiner og fleksible løsninger som passer enhver tomt.

Når det skal bygges grunnmur til garasje kreves det som regel en del utgravning for å klargjøre området for blant annet støping av betonggulv, isolasjon og telesikring. Vi benytter et lag av Kult / Pukk som bærende fundament for selve garasjen. Dette bærende laget vil blant annet tilrettelegge slik at vannet ved isdannelse har rom for å utvide seg uten at det vil føre til sprekker eller slitasjeskader på garasjens grunnmur. 

Er du usikker på prisanslaget på prosjektet?

Nedenfor finner du eksempler for 50m2 dobbeltgarasjer på ulike tomtetyper og deres prisklasse basert på tidligere oppdrag på Østlandet.

Eksempel 1: Arbeid på flate områder som gårdsplass og plen

Her vil det ofte være behov for utgraving og grunnarbeid med telesikring i tillegg til betongarbeid. Prisklasse: 100.000-130.000 Ink.mva

Eksempel 2: Arbeid i kupert terreng med vegetasjon

I tilfeller hvor prosjektet skal utføres på en råtomt vil det være behov for fjerning av vegetasjon i tillegg til nødvendig utgraving og telesikring så vel som betongarbeid og finavretting. Prisklasse: 120.000-160.000 Ink.mva

Eksempel 3: Ulendt terreng slik som fjell og store steiner

For å åpne området for arbeid vil det ofte være nødvendig med sprenging / pigging og utgraving. Prisklasse 150.000-200.000 Ink.mva

Er du i gang med et garasjeprosjekt og behøver en solid og trygg grunnmur for din garasje? Kontakt oss i TGH Service for en uforpliktende samtale!

Vi utfører gjerne en gratis og uforpliktende befaring på din tomt slik at vi kan se på mulighetene for utgraving grunnmur for ditt prosjekt!

Ønsker du å bestille en befaring?