Støpe garasjegulv

Unngå unødvendig slitasje og skade på din garasje, få støpearbeidet av ditt garasjegulv gjort av fagfolk. Vi analyserer grunnforholdene og sikrer deg et solid sluttresultat som varer i en årrekke! 

Når du skal bygge en ny garasje er gulvet en av de viktigste elementene å få gjort skikkelig. Vi har god erfaring med å støpe garasjegulv og har høy kompetanse rundt hvilke løsninger som passer til ulike tomter basert på størrelse, helning og andre forhold. Det blir stadig mer populært å støpe garasjegulv i betong da materialet er sterkt og gir god bæreevne og høy kvalitet over lang tid.

Et garasjegulv støpt spesielt for Norske forhold, som tåler både snø og storm

Det nordiske klimaet er viden kjent for store temperatursvingninger som igjen kan påvirke jorden og føre til slitasjeskade på byggverk med bakkekontakt, slik som gulv og grunnmur. Det er derfor svært viktig med gode løsninger for drenering og telesikring slik at blant annet is og vann ikke samler seg og gjør skade på bygget. Vi i TGH Service er eksperter på å forebygge telehiv og kan raskt og effektivt sikre din garasje. Ved telesikring vil det påløpe en ekstra kostnad, men denne vil ikke kunne sammenliknes med kostnadene ved reparasjon av en dårlig drenert garasje.

La oss hjelpe deg - vi har gratis befaring!

Kontakt oss gjerne for en gratis og uforpliktende befaring av din tomt, slik at vi sammen kan skape et mest mulig riktig bilde av hva slags løsninger for støping som er egnet for ditt prosjekt!

Ønsker du å bestille en befaring?